Fractie & Bestuursleden

→  Binnenkort maken wij onze complete kieslijst bekend.

LIJSTTREKKER

Mark Doorn – fractievoorzitter en raadscommissielid Bestuur en Middelen

Ik heb een verleden als musicus en als cultureel ondernemer. Tegenwoordig ben ik werkzaam binnen de opvang van vluchtelingen en richtte in 2017 een uitzendbureau voor vluchtelingen op. Ik werd al op jonge leeftijd gegrepen door de politiek, een dankbare manier om een steen bij te kunnen dragen aan onze samenleving.

Vanaf mijn 18e ben ik actief geweest voor verschillende politieke partijen als bestuurslid, in een landelijke partijcommissie, als stadsdeelraadslid in Amsterdam Centrum, in campagneteams en als organisator van politieke evenementen. Opnieuw wil ik mij inzetten voor de lokale politiek.

In 2016 kwam ik vanuit Amsterdam in Bloemendaal wonen en voelde mij hier direct thuis. Ik ervaar de inwoners van Bloemendaal als warm en zeer betrokken, mensen die echt om hun dorp geven. Samen met hen, met de middenstand en ondernemers, met de bestuurders en de ambtenaren wil ik werken aan pragmatische, toekomstbestendige oplossingen voor de problemen waar wij in ons dagelijkse leven tegenaan lopen. De Vrijzinnig Democratische Bond staat voor mij voor het bundelen van krachten om in samenwerking en in samenhang te werken aan een sociale en rechtvaardige samenleving voor iedereen.

 

Marina Landeweer – Voorzitter van het VDB bestuur

Ik ben juriste en heb dit beroep lange tijd met veel plezier uitgeoefend. Een aantal jaar geleden leek het mij leuk het roer totaal om te gooien. Ik ben toen een product van het bedrijf van mijn man op de markt gaan zetten. Een biologische – totaal milieuvriendelijke – vervanger voor aceton. Sindsdien reis ik met een klein team de hele wereld over naar Composite beurzen om dit geweldige middel te promoten.

Ik woon sinds 1982 in Aerdenhout en onze gemeente ligt mij sindsdien erg na aan het hart.

Ik ben nooit eerder politiek actief geweest maar ik denk dat ik zeker iets kan bijdragen aan het welzijn van onze gemeente. Mijn aanpak van dingen is praktisch en probleemoplossend. De Groene Gemeente is mijn stokpaardje!

Marjolijn Steegman – Van Kappen – adviseur raadscommissie Samenleving

Ik ben een geboren en getogen Overvener. Na de Julianaschool en het Kennemer Lyceum heb ik 7 jaar in Amsterdam, gewoond, gewerkt en gestudeerd. Daarna kwam ik terug in de gemeente Bloemendaal waar we inmiddels al weer 35 jaar wonen, wederom in Overveen.

Al ruim 30 jaar heb ik een zelfstandige praktijk als Mondhygiënist in Heemstede. De afgelopen 7 jaar was ik bestuurslid van de NVM-mondhygiënisten. Ook was ik bestuurslid jeugdzaken bij de hockeyclub Bloemendaal, waar ik zelf nu al 50 jaar actief spelend lid ben. Ik ben nauw betrokken bij de vereniging oud-leerlingen van het Kennemer en organiseren iedere 5 jaar een reünie. Wij hebben 2 volwassen zonen die ook in Overveen zijn opgegroeid. Beiden hockeyen nog steeds bij HC Boemendaal. De oudste woont in Haarlem, de jongste in Groningen. Als Bloemendaler maak ik mij de laatste jaren zorgen om de afstand die er is ontstaan tussen de politiek en de behoeftes van de burger. De persoonlijke strijd binnen het college en het voortbestaan van onze mooie gemeente komen steeds meer op het spel te staan. Ik wil me graag inzetten voor de wensen en behoeften van de oude en nieuwe bewoners en vooral voor de jongeren en de ouderen, voor een veilige en prettige samenleving.

Ik hoop met Vrijzinnig Democratisch Bloemendaal hier aan bij te dragen met open en transparante politiek en het behoud van ons mooi Bloemendaal.

 

Vrijzinnig Democratisch Bloemendaal

De burger is aan zet!
Wordt betrokken bij:

→  de aandacht voor sociaal en financieel kwetsbaren
→ het optimaliseren van de ouderen- en jeugdzorg binnen de geldelijke kaders die zijn gesteld
→ het kritisch volgen van wat er speelt binnen het sociaal-domein.

Contact:

Mark Doorn (Fractievoorzitter)
mail@markdoorn.nl
06 15 14 90 01

KvKnummer: 62767143
Reknr. NL20 INGB 0006 8468 90

Over ons

Vrijzinnig Democratisch Bloemendaal is een lokale afdeling van de Vrijzinnig-Democratische Bond (VDB). Een oude partij in een nieuw jasje? Of een nieuwe partij  in een oud jasje! In beide beweringen zit een kern van waarheid. Lees meer.

Op de hoogte blijven van VDB?

Privacyverklaring
Disclamer